Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Swix PowderX jkt. Womens

kr 1 999,00

Johaug Accelerate Jacket

Johaug Accelerate Jacket er en superfeminin vintertreningsjakke. Passer utmerket til langrennn eller annen utendørsaktivitet. Vindtett og vannavstøtende. Elastisk softshell i front med pustende og varmt bakpanel for optimal mobilitet og bevegelse. Litt lenger bakside for ekstra varme og komfort.
kr 2 499,00

Johaug Accelerate Pant

Johaug Accelerate Pant er en superfeminin langrennsbukse. Vindtett og vannavstøtende med ekstra høyt liv og glidelås i siden. Elastisk softshell stoff i front, og pustende og varmt bakpanel for maksimal mobilitet og bevegelse. Glidelås nederts på benet.
kr 1 699,00

Johaug Lofty Hybrid Primaloft Vest

Johaug Lofty Hybrid Primaloft Vest er en sporty liner vest med Primaloft® Silver Insulation. Den isolerte og vindavstøtende fronten, hetten og ryggen vil beskytte deg mot vind og holde deg varm. Elastisk og pustende side og bakside som gir god mobilitet og feminin passform. Perfekt på ytterlag eller som mellomlag på kalde dager. Vest med Primaloft®-materiale som holder deg tørr og varm Vesten er myk og gir en bra passform Perfekt både som et mellomlag på kaldere dager eller som et ytterplagg
kr 1 299,00

Johaug WIN Concept Jacket

Johaug WIN Concept Jacket er en teknisk vintertreningsjakke for langrenn og andre vinteraktiviteter. Jakken er designet med softshell med dun padding i front for å beskytte mot vær og vind. Ergonomisk og behagelig passform. Paddet hette for ekstra værbeskyttelse. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. To praktiske lommer i front.
kr 2 499,00

Johaug WIN Concept Pants

Johaug WIN Concept Pants er tekniske vintertreningsbukser for langrenn og andre vinteraktiviteter . Buksen er designet med vindtette softshell paneler i front og 4-veis stretch på baksiden. Myk og behagelig børstet innside. Ergonomisk og behagelig passform. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. To praktiske lommer i front. Glidelås nederst på bena.
kr 1 499,00
Se som
Sorter etter
Vis per side