Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Hoka W Rincon 2

Rincon 2 bygger på de første utgavene av svært populære Clifton. Rincon passer godt til både den aktive løper og mosjonisten. Der den aktive løper vil være mest tilfreds med skoen som en treningssko til daglige turer og lange tempoøkter, vil den være perfekt til lange konkurranser og intervall for mosjonisten.
kr 1 699,00

Hoka W Bondi 7

HOKAs mest dempede løpesko! God komfort til lange turer. Populær arbeids- og hverdagssko. Et godt valg også for tyngre løpereMaksimal demping og komfort, Meget god stabilitet.
kr 1 999,00

Hoka W Bondi 7 Wide

HOKAs mest dempede løpesko! God komfort til lange turerPopulær arbeids- og hverdagssko. Et godt valg også for tyngre løpere. Maksimal demping og komfortMeget god stabilitet. Med bredere lest.
kr 1 999,00

Hoka W Bondi SR

HOKA sin desidert beste arbeidssko! Slitesterk sko med masse demping! En solid overdel i skinn fra storfe. Vannavisende og med et god fothold. Mykt materiale rund hel og vrist for den beste komforten. Skoen er lett å holde ren! Mellomsålen består av et fast EVA skum som gir fantastisk beskyttelse og tåler mange timer på hardt underlag. Yttersålen består av et «non marking» og antiskli-belegg som gir deg godt grep. Skoen er testet underlag som olje, såpe og vann. Det sitter! Optimal sko til kjøkken, kantine og restaurant. Skoen er perfekt for deg som trenger en beskyttende og godt dempa sko hele dagen lang. Være seg på fritiden eller i jobb.
kr 1 999,00

Hoka W Challenger ATR 6 GTX

Challenger ATR 6 GTX er den mest allsidige skoen i HOKA sortimentet, og den har vanntett og pustende Gore-Tex membran. Skoen passer godt på alle typer underlag. Den fungerer bra på tredemølle og asfalt, er aller mest hjemme på grus og stier. Meget god demping i Clifton-klassen. 4 mm knaster sikrer grep på krevende og sleipt underlag.
kr 1 999,00

Hoka W Bondi 7

HOKAs mest dempede løpesko!God komfort til lange turerPopulær arbeids- og hverdagsskoEt godt valg også for tyngre løpereMaksimal demping og komfortMeget god stabilitet
kr 1 999,00
Se som
Sorter etter
Vis per side