Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

J.Lindeberg M Harper Jkt 3L GoreTex

Høytytende teknisk shell-jakke utformet med GORE-TEX® -produktteknologi - en holdbar vanntett og vindtett kvalitet kombinert med optimalisert pustefunksjon takket være en høytytende membranteknologi. Den fører justerbar hette, snøgamasje med snap-in-system og Cohæsive™ System lås. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. Skiløpere som er utstyrt med RECCO®-reflektor under et snøskred øker sjansene for å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 7 500,00

J.Lindeberg M Watson Jkt Dermizax EV

Jakke med Dermizax® EV, designet for å gi maksimal komfort kombinert med slitesterk og vanntett beskyttelse. Den har en vannavstøtende, veldig lett Primaloft Gold 60g isolasjon for varme, og stoffet er det perfekte valget for alle høye prestasjoner og utmattende aktiviteter året rundt. Den har også et Pertex®-fôr som har en tettvevd struktur for å gi et lett og mykt stoff som isolerer godt. Pertex®-stoffene er omhyggelig konstruert av utrolig fine garn, og er designet for å fange stillestående luft og forbedre effektiviteten av isolasjonen. En slitesterk vannavstøtende (DWR) finish gir lett regn- og snøbeskyttelse. Jakken har en avtagbar pelskompatibel hette og avtagbar snøgamasje med snap-in-system. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. RECCO®-reflektorene forhindrer ikke snøskred, men skiløpere som er utstyrt med dette gir dem sjansen til å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 6 000,00

RAB Electron Jkt

kr 3 799,00

Sweet Supernaut Windstopper Jacket M

Supernaut Windstopper Jakke er vår mest fleksible jakke for toppturer. Jakken er en hybridkonstruksjon med GORE® WINDSTOPPER® paneler foran, i hetten og ned ved armene, og den har pustende softshell på ryggen og i sidene. Jakken vil beskytte deg mot elementene Inkluderer en hjelmkompatibel hette, en brystlomme, to lommer for hendene, to ventilasjonsglidlåser i front og asymmetriske mansjetter.
kr 3 499,00

J.Lindeberg M Vertex Mid Hood

Liner jakke i dun med festet hette laget i et stretchy mykt shell-stoff med innlagte tubepaneler i dun. Dunet har veldig høy fyllstyrke uten å føles klumpete, hvilket gjør jakken lett og pakkbar, og svært varm.
kr 3 200,00

RAB Electron Jkt

kr 3 799,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 899,00 Til: kr 4 000,00
kr899 kr4000