Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

J.Lindeberg W Truuli Jkt JL 2L

Skijakke laget i to-lags stretchy stoff og vannavvisende Primaloft gold 100gr isolasjon for varme. 2L ytter-shell med stretch skjermer deg for været med en vanntett, vindtett og pustende teknikk. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. Skiløpere som er utstyrt med RECCO®-reflektor under et snøskred øker sjansene for å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 4 000,00

Sweet Supernaut Gore-Tex Pro Jkt W

Supernaut GORE-TEX Pro Jacket er vår mest slitesterke og værbeskyttende jakke. Med 3-lags denier GORE-TEX® Pro er denne jakken ren funksjon, lett og lagd for høyalpin frikjøring hvor dekning, ventilasjon, bevegelsesfrihet og ryggsekkompatibilitet er viktig. Jakken har ventilasjon under armene, to brystlommer, en hette som er kompatibel med hjelmer og asymmetriske mansjetter. Supernaut Jakken er Sweet Protections kontinuerlige utvikling inn i fjellene.
kr 5 499,00

Sweet Supernaut Softshell Jacket W

Supernaut Softshell Jakke er vår mest pustende toppturjakke. Den er laget i behagelig, elastisk softshell med høye pusteevne, slik at den er perfekt for topptur. Jakken har en hjelmkompatibel hette, en stor brystlomme, to håndlommer og en innerlomme.
kr 2 499,00

Arcteryx Atom SL Hoody Women's

kr 1 999,00

J.Lindeberg W Radiator Parka

Dunparkas med pelskompatibel og justerbar hette, to passpolerte innerlommer og mesh-innerlomme. Jakken består av Fp600 dunfylt fôr og et ytre shell laget i Pertex Microlight stoff, som er et av de mykeste og letteste stoffene i Pertex porefølje. Tett vev forhindrer overdrevent varmetap mens den myke teksturer gir økt komforten og hjelper fyllet å oppnå maksimal lofthøyde. Jakken er lettvektig og vindtett og har en varig vannavvisende funksjon. Overflatefukten "perler seg" og glir av på grunn av den vannavvisende behandlingen slik at man føler seg behagelig og tørr.
kr 4 000,00

Norrøna Lyngen Gore-Tex Jacket W

kr 4 699,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 799,00 Til: kr 7 500,00
kr799 kr7500