Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

J.Lindeberg M Harper Jkt 3L GoreTex

Høytytende teknisk shell-jakke utformet med GORE-TEX® -produktteknologi - en holdbar vanntett og vindtett kvalitet kombinert med optimalisert pustefunksjon takket være en høytytende membranteknologi. Den fører justerbar hette, snøgamasje med snap-in-system og Cohæsive™ System lås. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. Skiløpere som er utstyrt med RECCO®-reflektor under et snøskred øker sjansene for å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 3 750,00 kr 7 500,00

J.Lindeberg M Harper P 3L GoreTex

Høytytende tekniske shell-bukser utformet med GORE-TEX® -produktteknologi - en holdbar vanntett og vindtett kvalitet kombinert med optimalisert pustefunksjon takket være en høytytende membranteknologi.
kr 2 750,00 kr 5 500,00

J.Lindeberg M Hubbard Bib P JL 3L Print

Disse buksene med forsterket innside vil gjøre turen din smidig og du vil være godt rustet når du baner deg gjennom puddersnø. De har justerbare seler, Snap-in-system og smekkelomme med glidelås Det lette og vanntette 3 ply stoffet har god fleksibilitet, perfekt for prestasjoner på høyt nivå og en aktiv livsstil. Stoffet har en beskyttende membran på innsiden som øker evnen til å frastøte vann samtidig som vanndamp kan slippe ut. Fuktytelsesnivået, MVTR, er 10.000 gr/m2/24h og vanntettheten er 10.000 mm. Buksene er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. RECCO®-reflektorene forhindrer ikke snøskred, men skiløpere som er utstyrt med dette gir dem sjansen til å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 2 250,00 kr 4 500,00

J.Lindeberg M Hubbard Mid Jkt Struct.

Mellomlagsjakken er supermyk og behagelig, den gir både varme og ventilasjon og har svettetransporterende egenskaper. FIELDSENSOR™-stoffet er et høytytende sportsstoff med en forfriskende touch og lett anvendelighet som eliminerer den svette-induserte klamheten av tradisjonelle materialer. Det elegante designet har kontrasterende strukturert jersey og ser like bra ut på fjellet som i byen.
kr 600,00 kr 1 200,00

J.Lindeberg M Watson Jkt Dermizax EV

Jakke med Dermizax® EV, designet for å gi maksimal komfort kombinert med slitesterk og vanntett beskyttelse. Den har en vannavstøtende, veldig lett Primaloft Gold 60g isolasjon for varme, og stoffet er det perfekte valget for alle høye prestasjoner og utmattende aktiviteter året rundt. Den har også et Pertex®-fôr som har en tettvevd struktur for å gi et lett og mykt stoff som isolerer godt. Pertex®-stoffene er omhyggelig konstruert av utrolig fine garn, og er designet for å fange stillestående luft og forbedre effektiviteten av isolasjonen. En slitesterk vannavstøtende (DWR) finish gir lett regn- og snøbeskyttelse. Jakken har en avtagbar pelskompatibel hette og avtagbar snøgamasje med snap-in-system. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. RECCO®-reflektorene forhindrer ikke snøskred, men skiløpere som er utstyrt med dette gir dem sjansen til å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 3 000,00 kr 6 000,00

J.Lindeberg M Moffit P Dermizax EV

Høytytende og høytekniske skibukser med 2-lags Dermizax EV-skall som er vanntett, vindtett og pustende. Watson tilbyr vannavstøtende Primaloft Gold 60 gr isolasjon, som er en lett og varm isolasjon. Dermizax® EV er konstruert for å gi maksimal komfort og beskyttelse, og gir en svært forbedret fuktighetsgjennomtrengelighet med lav kondensering. Et perfekt valg for høye prestasjoner og utmattende aktiviteter året rundt, og under ekstreme forhold. Skibuksene har også et svært elastisk Pertex®-fôr som har en tettvevd struktur for å gi et lett og mykt stoff som isolerer godt. Pertex®-stoffene er omhyggelig konstruert av utrolig fine garn, og er designet for å fange stillestående luft og forbedre effektiviteten av isolasjonen. En slitesterk vannavstøtende (DWR) finish gir lett regn- og snøbeskyttelse. De er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. Skiløpere som er utstyrt med RECCO®-reflektor under et snøskred øker sjansene for å bli funnet av organiserte redningsgrupper. Style med Moffit Jkt for et matchende sett.
kr 2 250,00 kr 4 500,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 400,00 Til: kr 800,00
kr400 kr800