Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Skisko ECL 2.0 Klassisk

Alpina ECL 2.0 er en nyutviklet versjon av den mest avanserte klassiske skistøvelen på markedet, og benyttes av en rekke World Cup-løpere. Alpinas nye konstruksjon Active Edge Carbon gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere. Lettere, stivere og enda råere.
kr 3 499,00

Skisko ECL Pro Maraton

kr 2 299,00

Nano Carbon Classic

kr 1 799,00

S/RACE CLASSIC PILOT

Salomon S/Race Classic er franskmennenes nye tilsvar på hvordan ytelse og komfort best mulig kan kombineres! Dette er skoen som tar over for legendariske S-Lab Classic. Den nye Second Skin-teknologien omslutter foten fantastisk godt. Dette er enkelt og greit et genialt valg for alle som er glade i å gå på ski fra treningskategorien og oppover!
kr 3 200,00

S/RACE CLASSIC PROLINK

Salomon S/Race Classic Prolink er franskmennenes nye tilsvar på hvordan ytelse og komfort best mulig kan kombineres! Dette er skoen som tar over for legendariske S-Lab Classic. Den nye Second Skin-teknologien omslutter foten fantastisk godt. Dette er enkelt og greit et genialt valg for alle som er glade i å gå på ski fra treningskategorien og oppover!
kr 2 600,00

Madshus Hyper C

kr 1 299,00
Se som
Sorter etter
Vis per side