Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Alpina ECL 2.0 Klassisk

Alpina ECL 2.0 er en nyutviklet versjon av den mest avanserte klassiske skistøvelen på markedet, og benyttes av en rekke World Cup-løpere. Alpinas nye konstruksjon Active Edge Carbon gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere. Lettere, stivere og enda råere.
kr 5 599,00 kr 6 999,00

Alpina ECL Pro Maraton

Alpina ECL PRO Maraton er en litt råere utgave av CCL+ Maraton, som sitter tettere på foten og er enda lettere. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. Dette gjør ECL PRO maraton til en unik støvel for de virkelig lange rennene som Vasaloppet, Birken og Marcialonga.
kr 3 399,00 kr 4 499,00

Madshus Super Nano Classic

Super Nano Classic er en WC Racing klassiskstøvel konstruert helt fra bunnen av. Basert på en innovativ 3D-støpt og integrert karbonsåle. Det gir en ekstremt stabil skistøvel og gjør at all kraft overføres direkte til skien uten energitap underveis. Skoens sømløse, helstøpte underdel former seg rundt hælen, gir god støtte under fotbuen og helt fram til tærne. Dette gir deg en presisjon og kontroll du aldri har opplevd før. Skoen har mindre forfotvolum, slik at mindre skiller foten din og skien, og du får dermed mer framdrift. Super Nano har også en flekskanal med stretch under overdelen, som er laget av MemBrain® softshell, for å gi maksimalt bevegelsesutslag.
kr 4 499,00 kr 5 500,00

Madshus Nano Carbon Classic

kr 2 599,00 kr 3 600,00

Salomon S/RACE Classic SNS

Salomon S/Race Classic er franskmennenes nye tilsvar på hvordan ytelse og komfort best mulig kan kombineres! Dette er skoen som tar over for legendariske S-Lab Classic. Den nye Second Skin-teknologien omslutter foten fantastisk godt. Dette er enkelt og greit et genialt valg for alle som er glade i å gå på ski fra treningskategorien og oppover!
kr 2 899,00 kr 3 699,00
Se som
Sorter etter
Vis per side