Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

COMBI ADVANCE GTX W

Unik kombistøvel med integrert ankelstøtte som sikrer topp skikontroll både i skøyting og klassisk. Passform tilpasset dameføtter.
kr 2 799,00

Fischer Speedmax Classic Jr

Topp klassisk racingmodell til junior med TURNAMIC® Race classic såle som gir en svært god kraftoverføring og optimal skifølelse. Triple-F Membrane for tørr, varm og ventilerende sko. Junior Fit sørger for god passform. Designet er lik seniormodellen og matcher Fischers racingski. Lett å ta på og av og nå også med hurtigsnøring. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.
kr 1 440,00

Fjellskistøvel Alaska 75mm

kr 2 999,00

S/LAB CARBON SKATE PROLINK

Salomons topp racing skøytesko, er bygd på en 360° full carbon såle, med en formbar innersko for max passform og lavest mulig vekt. Yttersåle og liner er utskiftbar for lang levetid på skoene.
kr 7 999,00

S/RACE CLASSIC PILOT

Salomon S/Race Classic er franskmennenes nye tilsvar på hvordan ytelse og komfort best mulig kan kombineres! Dette er skoen som tar over for legendariske S-Lab Classic. Den nye Second Skin-teknologien omslutter foten fantastisk godt. Dette er enkelt og greit et genialt valg for alle som er glade i å gå på ski fra treningskategorien og oppover!
kr 3 200,00

Fjellskistøvel BC Alaska

kr 3 499,00
Se som
Sorter etter
Vis per side