Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Dæhlie

Se som
Sorter etter
Vis per side

Dæhlie Motivation pants

Pants Motivation er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold. Softshell i front med stretchmateriale bak for økt bevegelighet og komfort. Bred strikk med innvendig strammesnor i livet. Formsydde ben for best mulig passform. Refleksdetaljer for økt synlighet. Liten lomme med glidelås i front, samt glidelås nederst på benet.
kr 999,00

Dæhlie Motivation Pants Wmn

kr 999,00

Dæhlie Nordic Jacket Wmn

Den perfekte langrennsjakka når det blåser og er kaldt. Vind- og vannavvisende softshelljakke med Primaloft padding i front for ekstra isolasjon på kuldeutsatte steder.
kr 1 999,00

Dæhlie Oxygen Jacket Wmn

kr 999,00

Dæhlie Pro Pants

kr 1 499,00

Dæhlie Racesuit Seefeld

Racesuit Seefeld er neste generasjons racingdress benyttet av det norske langrennslandslaget under VM. En tettsittende, svært teknisk hel racesuit med optimal konstruksjon for å sikre god mobilitet. Laget i et teknisk materiale fra Carvico med fantastisk stretch for best mulig passform. Strategiske områder på armer og ben er det benyttet et aerodynamisk "golfball" materiale fra Schoeller. Det reduserer luftmotstand for å øke toppfarten. Mesh panel av høy kvalitet er strategisk plassert under ermene og på ryggen, for optimal bevegelse og ventilasjon. Inneholder skulderglidelås, strategisk buet bakover for beste bevegelse. Bruken av bartac søm nederste del av ermer og ben gjør det mulig å få lengden justeres. Laserkuttede ventilasjonshull i front. Fargene er vakuum sublimerte for å unngå falming. Høyelastiske flatlock sømmer for optimal komfort.
kr 2 499,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 199,00 Til: kr 4 499,00
kr199 kr4499