Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Alpina ED 2.0 Jr

Alpina ED 2.0 Junior kombi racing-støvel. Meget god ankelstøtte og powerstropp for riktig kraftoverføring og skikontroll i skøyting. Klassisk racingsåle for myk fleks og stabilitet. Ekstra isolasjon for varme føtter og hæljustering.
kr 1 350,00

SPRINT SKO

kr 699,00

Fischer Speedmax Classic Jr

Topp klassisk racingmodell til junior med TURNAMIC® Race classic såle som gir en svært god kraftoverføring og optimal skifølelse. Triple-F Membrane for tørr, varm og ventilerende sko. Junior Fit sørger for god passform. Designet er lik seniormodellen og matcher Fischers racingski. Lett å ta på og av og nå også med hurtigsnøring. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.
kr 1 440,00

Fischer Speedmax Skiathlon JR

Topp racingsko til ungdom og junior med god leddet ankelstøtte og bred velcrostropp for stabilitet. Comfort Guard og Thermo Fit for tørr, varm og ventilerende sko. Har Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring. Designet er lik seniormodellen og passer meget godt til Fischers racingski. Skiathlon kombimodellen med TURNAMIC® Race classic såle som gir en svært god kraftoverføring og optimal skifølelse. Skating-modellen med TURNAMIC® Race skate såle som er lettere og stivere for bedre kraftutnyttelse av fraskyvet. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.
kr 1 799,00

Redline Jr

kr 1 799,00

Skisko ECL JR 2.0 Classic

kr 999,00
Se som
Sorter etter
Vis per side