Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Hoka M EvoJaws

Lynrask fjærlett terrengmodell ypperlig for motbakkeløp og krevende terrengløp. Yttersåle bestående 6mm vibram mega-grip knaster takler de tøffeste utfordringer. Godt med mellomrom mellom knastene gjør at skoen sitter godt på alle underlag. Nyutviklet overdel som sitter godt rundt midtfoten, trekker ikke til seg vann og er svært slitesterk. Har du savnet en sko med alle egenskaper en terrengsko skal ha, men allikevel har tilstrekkelig med støtdemping? Du sitter og ser på den nå.
kr 1 699,00

M TECTON X

Kvikk og lett fullblods terrengsko med karbonplater og Vibram Megagrip yttersåle.
kr 2 699,00

Gaitline Bronze CL

Vår desiderte bestselger!Bronze CL har en overdel som er laget i en lett og robust mesh-kvalitetDette materialet sørger for at skoen er slitesterk uten at den føles tung å gå medDesignet er enkelt og stilrent noe som gjør at denne modellen passer perfekt til de fleste anledningerFor å sikre deg en optimal passform er skoen forsterket i hælen med semsket skinn.
kr 1 999,00

Hoka Rocket X UNISEX

Hokas raskeste modell!
kr 1 699,00

Hoka M Carbon X 2

Videreføring av den suksessrike langdistanseskoen, Carbon X. Det er vanskelig å lage en sko sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette. Carbon X 2 tar det enda et hakk videre. Med en lettere og mykere mellomsåle vil skoen føles enda mer beskyttende, samtidig som responsen vedvarer.
kr 1 499,00

Hoka M Mach 4

Lav vekt, tempo, respons!
kr 1 899,00
Se som
Sorter etter
Vis per side