Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Hoka One One

Se som
Sorter etter
Vis per side

Hoka Rocket X UNISEX

Denne lette og enormt responsive racingmodellen er HOKA’s raskeste modell i dagens sortiment. Kanskje også noen gang! Rocket X er det soleklare valget når farten skal være høy og personlige rekorder skal settes. Overdelen har en anatomisk tungekonstruksjon som bretter seg lett og fint rundt vrista. Skoen sitter relativt tight og gir den smidige følelsen en «racing flat» verdig. Helpartiet er noe avstivet for å gi støtten du trenger når farten skrus opp.
kr 2 199,00

Hoka Carbon X-SPE

kr 2 499,00

Hoka Challenger ATR 6

Tilbake som utgave 6 av det som er HOKA sin mest allsidige løpesko utendørs.Tolags pustende mesh som gir godt støtte og er slitesterk! Ekstra beskyttelse rundt tåboksen. Versjon nr 6 har en overdel laget av resirkulert UNIFI REPREVE materiale fra plastikkavfall. Mellomsålen i Challenger ATR 6 har en blanding av EVA og CMEVA. Dette gir en god kombinasjon av komfort, beskyttelse og respons mot underlaget. De fleste som går eller løper tar utgangspunkt fra sin egen utgangsdør og den «faste runden» byr ofte på flere typer underlag. En bit på asfalt og/eller grus før man kommer inn på favorittstien – til dette fungerer Challenger ATR 6 perfekt. Masse god demping til det harde underlaget og 4mm knaster til det noe mer ulendte og sleipe underlaget.
kr 1 799,00

Hoka M Arahi 4 Wide

Fjærlett mengdetreningsko som samtidig har svært god støtdemping. Arahi 4 bygger videre på Arahi 3 men har nå fått ny mesh-overdel med mindre sømmer og bedre pusteegenskaper. EVA mellomsåle gir beskyttelse og komfort hver gang foten treffer bakken. Samme om du lander på hæl, midt- eller fremfot vil den volumiøse og buede sålen ta av en hel del av støtet kroppen utsettes for. Skoen egner seg for grus, asfalt, tredemølle og fine, tørre stier. Arahi passer for den som ønsker en lett, godt dempet sko med god stabilitet. Være seg om det er til korte eller lange løpe/gå-turer. Eventuelt som en sko til arbeid og fritid der god demping er et viktig element. WIDE: - 3-4 mm bredere over lest. - Mer romslig over vrista og tærne - Større åpning når du skal putte foten ned i skoen.
kr 1 799,00

Hoka M Arahi 5 Wide

Dette er utgave nr 5 av stabilitetsmodellen ArahiOg her har det skjedd ting – totalrenovert og oppgradert fra topp til tåArahi 5 tar kombinasjonen av lav vekt, soft demping og stabilitet til et nytt nivåEkstra bred forfot
kr 1 799,00

Hoka M Bondi 7

HOKA Bondi 7 er en oppdatert versjon av bestselgeren Bondi 6, nå med en overdel som har bedre ventilering og bedre støtte. Bondi har alltid vært HOKAs beste alternativ for en maksdempet sko for løp på asfalt og grus. Skoen gir god støtte for løpere med middels pronasjon. Meget komfortabel sko som gir løperen den klassiske HOKA følelsen - her kan man løpe lenger og oftere med mindre belastning. Også en meget populær fritids-og jobbsko.
kr 1 999,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 499,00 Til: kr 2 999,00
kr499 kr2999