Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Hoka One One

Se som
Sorter etter
Vis per side

Hoka Rocket X UNISEX

Denne lette og enormt responsive racingmodellen er HOKA’s raskeste modell i dagens sortiment. Kanskje også noen gang! Rocket X er det soleklare valget når farten skal være høy og personlige rekorder skal settes. Overdelen har en anatomisk tungekonstruksjon som bretter seg lett og fint rundt vrista. Skoen sitter relativt tight og gir den smidige følelsen en «racing flat» verdig. Helpartiet er noe avstivet for å gi støtten du trenger når farten skrus opp.
kr 2 199,00

Hoka M Arahi 5 Wide

Dette er utgave nr 5 av stabilitetsmodellen ArahiOg her har det skjedd ting – totalrenovert og oppgradert fra topp til tåArahi 5 tar kombinasjonen av lav vekt, soft demping og stabilitet til et nytt nivåEkstra bred forfot
kr 1 799,00

Hoka M Bondi 7

HOKA Bondi 7 er en oppdatert versjon av bestselgeren Bondi 6, nå med en overdel som har bedre ventilering og bedre støtte. Bondi har alltid vært HOKAs beste alternativ for en maksdempet sko for løp på asfalt og grus. Skoen gir god støtte for løpere med middels pronasjon. Meget komfortabel sko som gir løperen den klassiske HOKA følelsen - her kan man løpe lenger og oftere med mindre belastning. Også en meget populær fritids-og jobbsko.
kr 1 999,00

Hoka M Carbon X 2

Videreføring av den suksessrike langdistanseskoen, Carbon X. Det er vanskelig å lage en sko sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette. Carbon X 2 tar det enda et hakk videre. Med en lettere og mykere mellomsåle vil skoen føles enda mer beskyttende, samtidig som responsen vedvarer.
kr 2 399,00

Hoka M Carbon X 2

kr 2 399,00

Hoka M Challenger ATR 5

kr 1 799,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 599,00 Til: kr 2 999,00
kr599 kr2999