Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

J.Lindeberg M Watson Jkt Dermizax EV

Jakke med Dermizax® EV, designet for å gi maksimal komfort kombinert med slitesterk og vanntett beskyttelse. Den har en vannavstøtende, veldig lett Primaloft Gold 60g isolasjon for varme, og stoffet er det perfekte valget for alle høye prestasjoner og utmattende aktiviteter året rundt. Den har også et Pertex®-fôr som har en tettvevd struktur for å gi et lett og mykt stoff som isolerer godt. Pertex®-stoffene er omhyggelig konstruert av utrolig fine garn, og er designet for å fange stillestående luft og forbedre effektiviteten av isolasjonen. En slitesterk vannavstøtende (DWR) finish gir lett regn- og snøbeskyttelse. Jakken har en avtagbar pelskompatibel hette og avtagbar snøgamasje med snap-in-system. Jakken er også utstyrt med det sofistikerte RECCO® Rescue System. RECCO®-reflektorene forhindrer ikke snøskred, men skiløpere som er utstyrt med dette gir dem sjansen til å bli funnet av organiserte redningsgrupper.
kr 6 000,00

J.Lindeberg M Vertex Mid Hood

Liner jakke i dun med festet hette laget i et stretchy mykt shell-stoff med innlagte tubepaneler i dun. Dunet har veldig høy fyllstyrke uten å føles klumpete, hvilket gjør jakken lett og pakkbar, og svært varm.
kr 3 200,00

J.Lindeberg M Active Parka JL 2-Layer

Aktiv parkas med 3 beskyttende lag som tåler regn, snø og vind. Stoffet har fukttransporterende egenskaper som slipper ut svette, men stenger regnet ute. Jakken kommer også med varmt Fp800 polstring fra Allied Feather.
kr 6 000,00

Sweet Supernaut PrimaLoft Jacket M

kr 2 499,00

Sweet Supernaut PrimaLoft Jacket M

kr 2 499,00

Arcteryx Atom LT Hoody Men's

kr 2 499,00
Se som
Sorter etter
Vis per side