Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Fischer

Se som
Sorter etter
Vis per side

Fischer Speedmax Classic Jr

kr 2 499,00

Fischer Speedmax Classic Jr

Topp klassisk racingmodell til junior med TURNAMIC® Race classic såle som gir en svært god kraftoverføring og optimal skifølelse. Triple-F Membrane for tørr, varm og ventilerende sko. Junior Fit sørger for god passform. Designet er lik seniormodellen og matcher Fischers racingski. Lett å ta på og av og nå også med hurtigsnøring. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.
kr 1 440,00

Fischer Speedmax Classic Plus 812

Speedmax Classic er en klassisk racingski utviklet med Cold Base Bonding og AirCore HM Carbon-kjerne som gir skiene liv, god stabilitet og lav vekt. Karbontupp og -bakski gir samme gode pendel som Carbonlite-skiene. Speedmax Plus leveres i to utgaver, den ene med 812-konstruksjon med lengre trykksoner som er en allroundski, og gir den spesielt gode egenskaper på fastere underlag. Den har DTG World Cup Plus som er en universell slip og har sitt idealområde på omdannet snø. Den andre har 902-konstruksjon med sprik i fram- og bakski som gir lett føring og trygt feste, og har særlig gode egenskaper på løsere forhold mot klister. DTG World Cup Plus/Course slip som er best egnet for grovkornet snø mot vått. Speedmax Cold med 812-konstruksjon og DTG World Cup Cold fin slip har gode egenskaper spesielt på tørr og finkornet snø. Speedmax DP har en konstruksjon med en unik spennkurve som gjør skiene utrolig lette å stake med, særlig i litt tyngre terreng. Ønsker du et skipar kun til staking er dette skiene for deg! Prewaxed.
kr 4 499,00

Fischer Speedmax DP IFP

kr 4 499,00

Fischer Speedmax Skate Jr

kr 2 499,00

Fischer Speedmax Skiathlon JR

Topp racingsko til ungdom og junior med god leddet ankelstøtte og bred velcrostropp for stabilitet. Comfort Guard og Thermo Fit for tørr, varm og ventilerende sko. Har Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring. Designet er lik seniormodellen og passer meget godt til Fischers racingski. Skiathlon kombimodellen med TURNAMIC® Race classic såle som gir en svært god kraftoverføring og optimal skifølelse. Skating-modellen med TURNAMIC® Race skate såle som er lettere og stivere for bedre kraftutnyttelse av fraskyvet. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.
kr 1 799,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 70,00 Til: kr 8 000,00
kr70 kr8000