Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Dæhlie Winner 2.0 Pants

kr 839,00

Dæhlie Pro Pants

kr 1 499,00

Tights Winter

Tights Winter er en varm løpetights med ull, ment for trening med høy intensitet i kaldere vær. Tightsen kommer i et ullstretch materiale, som virker temperaturregulerende. Fronten ned til knærne er dekket med en tynt lag av vind- og vannavvisende softshell. Meshpaneler i sidene gir optimal bevegelighet og passform. Strikk og innvendig strammesnor for individuell tilpasning. Refleksdetaljer for økt synlighet.
kr 999,00

Swix Cross pants Ms

kr 999,00

Swix Menali Insulated Shorts 2.0 Ms

Swix Menali vattert shorts er et spennende nytt produkt utviklet som et ekstra isolerende lag på vinteren. Shortsen er perfekt å ha utenpå skibuksa til og fra trening på normale vinterdager men kan også brukes under aktivitet på de ekstra kalde dagene. Hel glidelås i sidene gjør av og påkledning enkelt. Man kan også ta den av mens man har ski på beina noe som er praktisk i f. eks sprintkonkurranser.
kr 799,00

Northug Bormio Tech Hybrid Insulated Men

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. Jakken har primaloft Active Gold vatterte områder som gir svært god isolasjon der det trengs. Elastiske paneler på rygg, ermer og sidepaneler gir god bevegelighet og ventilasjon. Jakken har ellers høy beskyttende krave, YKK glidelås i front samt to håndlommer, også med YKK glidelås. Plagget benytter resirkulerte materialer i de ulike stoffene. Refleks logo-print på erme og bryst gir god synlighet i mørket. En lett hettejakke med behagelig passform, som passer like perfekt til aktive hverdager som til helger.
kr 899,00
Se som
Sorter etter
Vis per side