Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Adapt Protection Vest

Allsidig, feminin og teknisk 2,5 lags vest med hette for utendørstrening. Den er perfekt som et lag over andre produkter for ekstra værbeskyttelse. Designet med store detaljer for ekstra synlighet. Justerbar midje og sidepaneler for en god og feminin passform. Vesten har glidelås øverst i halsen, så du kan enkelt dra den over hodet som et beskyttende lag.
kr 1 199,00

Aerial Woolmix Tee

kr 599,00

Bonnet Hood

Tenisk mellomlag med høy puste evne og utmerket fukt transport. Myk, lett og børstet innside. Feminin og flatterende passform med fine gulldetaljer.
kr 699,00

Gleam Tights

kr 899,00

Johaug Aerial Woolmix Half Zip

Teknisk mellomlag med ull. Varmende høy hals med 2-veis glidelås for temperaturkontroll. Designet med strategisk plasserte paneler for fukt transport. Perfekt for trening på litt kaldere dager. Technical half zip in a soft wool mix quality Perfect for training during autumn / winter.
kr 749,00

Johaug Aerial Woolmix Tights

Varm, myk og teknisk tights i ullmix for utendørs trening. Tightsen er strikket med ull på innsiden for å holde deg varm under økten. Refleksdetaljer sørger for utmerket synlighet i mørket. Praktisk telefonlomme i front. Warming winter tights Soft wool mix with high recovery Feminine reflective details for great visibility in dark conditions
kr 1 099,00
Se som
Sorter etter
Vis per side